Siirry sisältöön

Facebook Demo

Pieksämäkeläiset ry

1 week 1 day ago

Maaseudun nuori - minkälaista elämää haluan elää vuonna 2040? Millaiselta asuinympäristöni tulisi näyttää? Minkälaista ruokaa me tulevaisuudessa syömme? Muuttaako ilmastonmuutos suomalaista maaseutua ja sen elinkeinoja? Miten luonto voi vuonna 2040? Tule luomaan unelmiesi tulevaisuutta ja maaseutua maaseutuverkoston virtuaaliseen työpajaan lauantaina 16. tammikuuta.

Työpaja on kaksiosainen: aamupäivällä rakennamme toiveidemme tulevaisuuden Minecraft-pelimaailmassa ja iltapäivällä etsimme ratkaisuja toivotun tulevaisuuden saavuttamiseksi ryhmäkeskusteluissa.

www.maaseutu.fi/nuoria-kutsutaan-rakentamaan-unelmiensa-tulevaisuutta

Pieksämäkeläiset ry

1 week 4 days ago

Lähde mukaan kylien digitukihenkilökoulutukseen. Haluatko oppia lisää esim. median tuottamisesta verkkoon tai etäpalavereiden järjestämisestä sekä toimia tukena muille alueesi järjestötoimijoille? Koulutus aloitetaan huhtikuussa, jos hankkeelle myönnetään rahoitus. Koulutus kestää noin 36 tuntia sekä lähi- että etäkoulutuksena. Alustavat ilmoittautumiset tammikuun puoleen väliin mennessä sähköpostilla posti@jasky.fi tai puhelimella 045 222 0585. Tule mukaan rakentamaan uutta!

Pieksämäkeläiset ry

3 weeks 5 days ago

Pieksämäkeläiset ry

4 weeks 1 day ago

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt seurantaloja ylläpitäville yhteisöille yhteensä 2 300 000 euroa seurantalojen ylläpitokustannusten kattamiseen ns. korona-avustuksina. Avustuksilla halutaan tukea seurantaloja ylläpitävien yhteisöjen toimintaedellytyksiä ja toiminnan jatkuvuutta.

Myönnetyt avustukset näkyvät täältä (viimeinen pudotusvalikko alhaalla): minedu.fi/-/korona-avustus-seurantaloja-yllapitaville-yhteisoille

Pieksämäkeläiset ry

1 month 1 day ago

Talven hiihtoladuille ohjeita Pieksämäen kaupungilta. Joulun odotusta ja jännitystä purkamaan - sukset jalkaan ja ladulle!

Pieksämäkeläiset ry

1 month 2 days ago

Kukkaromäen yli sata vuotias savusauna on aktiivisesti käytössä. Saunaperinne voi hyvin myös Pieksämäellä.

Pieksämäkeläiset ry

1 month 2 days ago

Lähde viikonloppuna hakemaan oma joulukuusesi Jäppilästä

Pieksämäkeläiset ry updated their status.

1 month 1 week ago

Pieksämäkeläiset ry

2 months 15 hours ago

Joulukuu on jo ovella ja on aika koota yhteen Pieksämäen jouluiset tapahtumat Elävään joulukalenteriin. Elävä joulukalenteri julkaistaan nyt neljännen kerran.
Tänä vuonna kalenteritapahtumat voivat olla joko kasvokkain tai virtuaalisia internetissä toteutettavia tapahtumia. Kaikki tapahtumat näkyvät Pieksämäen kaupungin tapahtumakalenterissa. Lisäksi Pieksämäen Paikallisessa on viikoittain ennakkoon mainos seuraavan viikon tapahtumista.
Lähetä tietoa tapahtumastasi 29.11. mennessä
sähköpostilla posti@pieksamakelaiset.fi tai
puhelimella 045 845 6590
Laita mukaan kuvaustapahtumasta ja linkki sivustolle, jossa virtuaalinen tapahtuma julkaistaan.

Pieksämäkeläiset ry

2 months 4 days ago

Pieksämäen kaupunki lisää merkittävästi koronatestaamista paikallisen koronaepidemiatilanteen vuoksi. Terveyskeskus avaa tänään uuden drive in- testauspisteen Poleenin eteen (Savontie 13). Piste on avoinna tällä viikolla joka arkipäivä maanantaista perjantaihin klo 16-18.30. Testauspisteeseen voi hakeutua suoraan ilman ajanvarausta kaikki, joilla on ollut viimeisen 7 päivän aikana koronaan viittaava oire ja, jotka eivät jostain syystä ole testiin vielä hakeutuneet.

Koronatestiin voi edelleen hakeutua myös terveyskeskuksen vastaanottojen puhelinnumeron 015 788 44 31 kautta (klo 8-14 arkipäivisin), jolloin saa ajanvarausajan testaukseen terveyskeskuksen yhteyteen.

Lisäämällä testausta ja laskemalla kynnystä koronatestiin hakeutumiselle Pieksämäen kaupunki pyrkii saamaan kiinni mahdollisesti paikalliseen väestöön levinneet koronatartunnat. Tämän viikon aikana selviää, onko tarvetta jatkaa rajoitussuosituksia ja testauspistettä vielä ensi viikonkin ajan.

Koronaan viittaavia oireita ovat yskä, hengenahdistus, kurkkukipu tai kurkun karheus, nuha tai nenäntukkoisuus, haju- ja makuaistin häiriöt, päänsärky, voimattomuus, väsymys, kuume, pahoinvointi, oksentelu, ripuli. Pelkistä oireista ei voi päätellä, onko hengitystietulehduksen aiheuttaja koronavirus vai joku muu virus tai bakteeri.

➡️ www.pieksamaki.fi/koronatestausta-lisataan/

This is a Facebook demo page created by plugin automatically. Please do not delete to make the plugin work properly.